Tyämme

Jokainen asiakas on meille spesiaali ja jokainen sivu ansaitsisi tulla esitellyksi omilla sivuillamme. Haluamme kuitenkin esitellä maalaisen luovuutemme eri ulottuvuuksia juuri näillä töillämme. Tutustu ja ihastu ja jos mielit itsellesi uusia sivuja, soita.

Kommentteja asiakkailtamme

hakkoproduction.fi

”Nii ja unohdin sanoa puhelimessa! Näitä sivuja on kehuttu IHAN TÖRKEEEN PALJON!! Pari on kysellyt kuka teki ja tietysti suitsutin teittii niimpal kauhiast- toivottavasti ottavat yhteyttä.”

-Elina / Hakko Production

eurankuntis.fi

”Kilpailutin verkkosivujen teon ja Muutun palvelu oli ylivoimaisesti paras. Eihän koko prosessi vienyt minulta aikaa kuin vaivaisen tunnin! Muutulla oli aina myös ihmiset läsnä ja siellä osattiin nähdä kaikki tärkeimmät asiat.”

-Milanja Laurila / Euran Kuntis

valmentajamaria.fi

”Yhteistyö uusien kotisivujen parissa oli erittäin mutkatonta Muutun kanssa. Kaikki toiveeni huomioitiin viimeistä piirua myöden ja kaikki mahdolliset tekniset rajoitukset toteutukselle selitettiin kärsivällisesti.
Samoin perehdytys sivujen omatoimiseen muokkaamiseen oli hyvin ystävällistä ja kärsivällistä.
Tukiviesteihin Muutulta on vastattu aina samantien tai viimeistään tuntien sisällä.
Kiitos Muutu että minä voin keskittyä työssäni olennaisimpaan eli valmennukseen teidän huolehtiessa käyntikorttini ulkoasusta ja teknisestä toimivuudesta!”

-Maria Paananen / Aktifysio

tilipalveluanttila.fi

”Tilasin keväällä Muutulta yritykselleni uudet verkkosivut. Projektin alussa kävimme puhelinpalaverissa läpi verkkosivujeni tulevat tarpeet ja tuotantoprosessi laitettiin työn alle. Hyväksyin valmiin ehdotuksen sivustosta heti, koska ne olivat juuri sellaiset mitkä halusinkin. Kaikki tapahtui todella vaivattomasti ja ammattitaitoisesti.
Suosittelen Digitoimisto Muutun palveluja lämpimästi kaikille! Hyvä, tehokas, nopea ja ammattitaitoinen – arvostan.”

-Yrittäjä / Tilipalvelu Anttila

timpuriturku.fi

”Asiakkaamme Timo piipahti toimistollamme kaffella ja vaihtamassa viimeisimmät kuulumiset myös hänelle tekemämme sivuston tiimoilta. Työtilauksia on tipahtanut hänel #ihamahrottomanpal uusien verkkosivujen kautta”

-Timo Kettunen

liftap.fi

Hei. Iso KIITOS erittäin hienoista sivuista!!! Yllätyin kuinka pienin muutoksiin niistä tulee täydelliset.

-Antero Putkonen / Lift-AP Oy

osatrans.fi

Hienot sivut!!! Kiitos Muutun porukalle. Kunpa kaikki asiat maailmassa toimis tällä viisii mutkattomasti

-Olli / Osatrans Oy

Porstua

Ikaalisten Maaseutupalvelut

Tyylipuhdas porstua – kompakti käyntikortti. Ikaalisten Maaseutupalvelut näkyy verkossa: yrityksellä on kasvot, jotka huokuvat ammattitaitoa.

Salonen A & C Oy

Porstuaa raskaampaan sarjaan: jämpti ja napakka pikkusivu, mistä löytyy kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään liikaa.

Tupa

Iisalmen Tilitiimi Oy

Tupaan mahtuu enemmän, kaikki kuitenkin yhdelle sivulle. Tilitiimin sivu on luottamusta herättävä ja asiallinen. Tilitoimistolle juuri sopiva.

Euran Kuntis Oy

Tervetuloa Euraan ja Mimmun salille. Tässä tuvassa on tavaraa; väriä ja elämää. Ja tietyti kaikki tarvittava informaatio asiakkaille.

Kammari

Vetelin Auto- ja Konehuolto Oy

Massikkahuoltoa ja metallitöitä, palveluja ja punaista! Selkeys ja silmäiltävyys edellä rakennettu komea kammari, jossa myös rohkeasti väriä.

Juate

Törkeän tyylikäs, ajattoman ammattimainen sivusto, jossa kaksi eri toimialaa sulautuvat upeaksi visuaaliseksi kokonaisuudeksi. Modernia ja messevää, vai mitä sanoisit?

Sali

Fysikaalinen hoitolaitos FysioPalmu

No nyt on fysioterapiaa tyylillä! Enemmän irmormaatiota, enemmän kuvia, enemmän kaikkea. Suurta, mutta selkeää, viisasta ja visuaalista. Tutustu tarkemmin.

Piparminttutaivas

Pullantuoksua, piparminttua ja pioneja – herkullinen hattaratunnelma juuri kuten asiakas toivoikin. Tällaistakin voimme tehdä.

Kartano

NAL Hämeenlinnan seutu ry

Nuorisoasumisen asiantuntijalta verkkoon kattava, helppolukuinen ja informatiivinen paketti, jossa toivottu ilme toteutuu täydellisesti.

Kaarinan Autokoulu Oy

Autokoulunkin sivut voivat olla tyylikkäät: Oman pitäjämme autokoulu esiintyy verkossa uudenaikaisena, ammattitaitoisena ja välittävänä – silti raikkaana ja tyylikkään värikkäänä.
meil muute puhelimee vastaa ihmine – ei automaatti – jos sul o jottai miäles.